Ateliere de lucru manual  pentru femei

   

   

  

Atelierele de lucru manual pentru mame sunt cursuri de dezvoltare a abilităților practice și a îndemânării, realizate cu scopul de a oferi mamelor o modalitate utilă și plăcută de petrece a timpului, dar și de însușire a diferitelor tehnici pentru realizarea unor proiecte creative.


La centrul nostru mamele vor putea participa la ateliere de quilling, croșetat, împletit, cusut, bricolaj, colaj, creație, felicitări, pictură, bijuterii și altele. 

Această modalitate de a reuni mamele într-o activitate plăcută le oferă aceastora posibilitatea de a interacționa și de a învăța să realizeze lucruri minunate care să răsară chiar din propriile lor mâini.

.

În cazul în care dorești să participi la acest program, așteptăm cu drag să ne contactezi.

    Contactează-ne

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901