Ateliere de lucru pentru tineri

   

   

  

Atelierele de lucru pentru tineri au ca obiectiv principal îmbunătăţirea abilităţilor de relaționare și comunicare, precum și a celor practice. 

Fiecare dintre noi beneficiază de un rezervor de resurse interioare și de o serie de calități, care cu ajutorul educației și al anumitor metode de lucru, vor ieși la suprafață pentru a aduce contribuții benefice în viața personală și profesională.

În cadrul acestor ateliere poți participa la workshop-uri organizate pe teme diverse, socializând și acumulând noi informații precum și experiențe frumoase. Fiecare atelier de lucru reprezintă o oportunitate de a descoperi lucruri noi și plăcute.

     Durata medie a unui atelier este de 60-90 min. Atelierele de lucru includ exerciții, jocuri, proiecte creative și lucru manual.

În cazul în care dorești să participi la acest program, așteptăm cu drag să ne contactezi.

    Contactează-ne

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901