Consiliere suportivă  pentru femeile însărcinate

   

   

  

Ai aflat de curând că ești însărcinată. Poate ești chiar la prima sarcină. Te simți diferit, ceva s-a schimbat dar nu ești conștientă încă de ceea ce se întâmplă cu tine. Ai vrea să vorbești despre asta cu cineva, să poți împărtăși emoțiile tale, neliniștile și trăirile tale cu  o persoană, poate chiar cu alte femei care simt la fel ca tine. Ai nevoie de informații concrete și adecvate situației tale.


În cadrul centrului nostru am inițiat un serviciu de consiliere și suport  pentru femeile însărcinate. Te poți întâlni cu unul din consilierii noștri pentru a beneficia de sprijinul de care ai nevoie sau poți participa la un grup de suport pentru mame însărcinate. 


Grupul de suport presupune un număr de 10 întâlniri. Acestea vor avea diferite teme prestabilite, însă în funcție de nevoile existente putem să răspundem cererilor și să abordăm și alte subiecte.


În cazul în care dorești să participi la acest program, așteptăm cu drag să ne contactezi.

    Contactează-ne pentru consiliere sau suport

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901