Consiliere post-avort

   

   

  

Ai trecut prin experiența unui avort sau ai avut o pierdere de sarcină. S-a întâmplat recent sau în urmă cu mai mulți ani. Simți că de atunci ceva s-a schimbat în interiorul tău și viața ta nu mai este aceeași. Te simti respinsă și te confrunți adeseori cu un sentiment de teamă care apare subit. Ai probleme de relaționare cu partenerul; simți uneori un gol sufletesc pe care nu reușețti să-l “umpli” sau poate ești mânioasă pe cei care au fost implicați în experiența avortului. 


E posibil să nu fi acordat importanță acestor stări. Majoritatea femeilor care au facut un avort, încearcă să se detașeze de trecutul legat de experiența avortului. Din păcate aceste probleme (dar și altele) reapar afectând cursul vieții.

    

În cazul în care crezi că ai nevoie de suport pentru a reuși să ințelegi mai bine aceste probleme cu care te confrunți și să le depășești, există un program special de consiliere post-avort prin care te putem ajuta să faci față acestei traume și să găsești alinare și vindecare.

    Contactează-ne pentru consiliere sau suport

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901