Consiliere în situație de criză cauzată de o sarcină

   

   

  

Momentul în care o femeie descoperă că este însărcinată are o încărcătură emoțională foarte intensă. Emoțiile simțite în acele clipe pot fi de o largă varietate, de la bucurie, fericire și dragoste, până la îngrijorare, teamă, regret sau chiar disperare. Indiferent de ceea ce simte și de alegerea cu privire la sarcină, viața femeii se va schimba. Iar în cazul unei situații de criză, important este ca femeia să fie sprijinită și protejată.

Eşti însărcinată şi nu ştii ce să faci? 

Reacția ta de panică este una normală. Înțelept este să-ți oferi timpul necesar pentru a trece peste șocul inițial și pentru a observa care sunt gândurile, sentimentele și  chiar temerile tale. Acordă-ţi timp pentru a înțelege de ce fel de ajutor ai nevoie, care sunt valorile și convingerile tale în privința opțiunilor disponibile în această situație. Decizia pe care urmează să o iei este poate cea mai dificilă din viaţa ta.

În aceste momente crezi te-ar ajuta dacă ai vorbi cu cineva?

Dacă ți-ar fi de ajutor o discuție confidențială cu o persoană competentă, la centrul nostru o vei găsi, gata să te asculte, să fie alături de tine şi să te ajute. Poţi veni singură, cu partenerul tău, cu un prieten sau cu cineva apropiat ţie. 

    Contactează-ne pentru consiliere sau suport

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901