Servicii de ecografie pentru depistare sarcină

   

   

  

IMPORTANT : SERVICIUL DE ECOGRAFIE VA FI DISPONIBIL IN CURÂND. PENTRU A VĂ ANUNŢA DISPONIBILITATEA ACESTUI SERVICIU NE PUTEŢI COMUNICA  ADRESA DE EMAIL IN CÂMPUL URMĂTOR:

În cazul în care testul de sarcină a iesit pozitiv, poți beneficia la centrul nostru de o ecografie de sarcină gratuită. 

 Această procedură are rolul de a confirma sarcina și de a stabili vârsta sarcinii în cazul în care nu ești sigură care este data când a avut loc ultima mentruație. Examenul ecografic  este potrivit  de realizat între 6 – 7 săptămâni de la ultima menstruație. În acest stadiu se pot evidenția toți factorii caracteristici sarcinii care este în dezvoltare.

Semne caracteristice sarcinii:

Întârzierea sau dispariția menstruației
Stări de greață
Stări de amețeală
Senibilitatea accentuată a sânilor
Sângerări vaginale
Nevoia crescută de urinare
Apariția unor pofte alimentare
Dureri de cap.


În cazul în care dorești mai multe informaţii despre acest serviciu, așteptăm cu drag să ne contactezi.

    Contactează-ne pentru consiliere sau suport

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901