Educaţie pentru viaţă

  Programe educaţionale pentru tineri   

Ateliere de lucru  

   

  

Educația este un proces care se desfășoară în permanență, fiind cel mai eficient mod de a acumula cunoștințe și de a descoperi lucruri noi. Lumea se află într-o dinamică continuă, iar fiecare este nevoit să își dezvolte constant abilitățile sau să învețe lucruri noi.

 
Educația ne ajută în dezvoltarea propriului potențial. O persoană educată are capacitatea de a face diferența între bine și rău și de asemenea, poate răspunde cu mai multă ușurință provocărilor care apar pe parcursul vieții. 


Pogramele de educație pentru viață completează cu succes sistemele educaționale clasice. Acestea sunt special concepute pentru a-i ajuta pe tineri să își dezvolte abilitățile, să acumeleze noi informații, să își adreseze mai multe întrebări sau să caute răspunsuri cu privire la mai multe aspecte din viață.

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase. Mai mult, educarea femeilor este foarte importantă, deoarece ele sunt cele care oferă mai departe educația, copiilor lor. 

"Educi un barbat, educi un barbat. Educi o femeie, educi o întreagă generaţie." - Brigham Young

Programe educaţionale pentru tineri

Ateliere de lucru pentru tineri


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   

Contactează-ne

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901