Politica de confidentialitate

Colectarea si utilizarea datelor personale


In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra solicita datele personale doar in cazul unor functii ce necesita inregistrarea.


Pentru inregistrare si utilizarea unor functii ale site-ului, precum newsletter, magazine online, forum, blog si alte functii care nu sunt mentionate aici, poate fi necesara solicitarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi numele si/sau prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa fizica si alte date.


Aociaţia Primul Pas se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a serviciilor acestui site (ex. livrari produse achizitionate prin intermediul site-ului).


Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Aociaţia Primul Pas garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.