Programe educaţionale pentru tineri

   

   

  

"Trăiesc în armonie"  Program educațional în școli și licee - de interes pentru cadre didactice


Programul "Trăiesc în armonie"  este special conceput pentru adolescenţii cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani și are ca obiective dezvoltarea personală și formarea unui comportament responsabil. Programul are în vedere prezentarea unui stil de viaţă armonios, informarea şi facilitarea accesului la informaţii corecte despre debutul precoce al vieţii sexuale. 

Pe parcursul programului de educaţie se vor aborda următoarele teme: sarcina în adolescenţă, dezvoltarea intrauterină a copilului de la concepţie pînă la naştere, avortul - implicatii medicale şi psihosociale,  bolile cu transmitere sexuală, mitul contactului sexual fără riscuri, decizii si valori. Întâlnirile vor fi organizate la clase sau în afara orelor de curs.
Prin intermediul acestui proiect dorim să oferim elevilor informaţii obiective despre adolescenţă şi sexualitate, informaţia prezentată adolescenţilor fiind adaptată în funcție de vârstă, de nivelul clasei, de dezvoltarea psihosomatică a elevilor şi de particularităţile individuale. Întâlnirile sunt interactive, elevii sunt încurajați să comunice, să adreseze întrebări, să caute răspunsuri.


Cadrele didactice care solicită derularea acestui program, beneficiază din partea centrului, de o adeverință care atestă implicarea în activități educative extrașcolare.

În cazul în care doriți să participați la acest program, așteptăm cu drag să ne contactați.

    Contactează-ne

          Scrie-ne dacă ai nevoie de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901