Termeni si conditii de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI SITE SEMNIFICA ACORDUL DUMNEAVOASTRA CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE PREZENTE.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A ACESTOR TERMENI SI CONDITII. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.website.ro . UTILIZAREA ACESTUI SITE SEMNIFICA ACORDUL DUMNEAVOASTRA CU TERMENII SI CONDITIILE. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE INCETATI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTUI SITE. 

Continutul website-lui www.website.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Aociaţia Primul Pas . Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Aociaţia Primul Pas. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului. Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens, fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.


MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” SI FARA NICI UN FEL DE GARANTII EXPRESE SAU IMPLICITE. Aociaţia Primul Pas NU GARANTEAZA SI NU ARE NICI O OBLIGATIE LEGATA DE UTILIZAREA SAU REZULTATUL UTILIZARII CONTINUTULUI SAU MATERIALELOR DIN ACEST SITE PRIVIND CORECTITUDINEA, ACURATETEA SAU SIGURANTA.


Aociaţia Primul Pas NU GARANTEAZA CA FUNCTIILE CONTINUTE IN MATERIALELE DISPONIBILE PE ACEST SITE VOR FI NEINTRERUPTE SAU FARA ERORI, CA INADVERTENTELE SAU MATERIALELE VOR FI CORECTATE, CA SITUL SAU SERVERUL CARE LE PUNE LA DISPOZITIE NU CONTINE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE VATAMATOARE. DUMNEAVOASTRA VA ASUMATI INTREGUL COST AL SERVIICIILOR NECESARE DE REPARARE SI MODIFICARE.


IN NICI O CIRCUMSTANTA Aociaţia Primul Pas NU VA FI RESPONSABILA PENTRU NICI O DESPAGUBIRE SPECIALA SAU SEMNIFICATIVA REZULTATA DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A SITULUI SAU ALTE MATERIALE CARE POT FI DESCARCATE, CHIAR DACA Aociaţia Primul Pas SAU REPREZENTANTII SAI AU FOST INFORMATI ASUPRA POSIBILITATII UNOR ASEMENEA PAGUBE. IN NICI O CIRCUMSTANTA Aociaţia Primul Pas NU ESTE RESPONSABIL IN TOTALITATE IN FATA DUMNEAVOASTRA PENTRU TOATE PAGUBELE, PIERDERILE SAU ACTIUNILE (FIE PRIN CONTRACT FIE ALTFEL), CARE DEPASESC SUMA PE CARE ATI PLATIT-O CATRE Aociaţia Primul Pas, DACA EXISTA, PENTRU PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE ACHIZITIONATE DE PE ACEST SITE.


LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI

Aociaţia Primul Pas nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la continutul, functionarea si securitatea nici unuia dintre siturile pe care le acesati prin legaturile (linkurile) prezente in acest site. Aociaţia Primul Pas nu exercita nici un control asupra site-urilor catre care are publicate legaturi. Responsabilitatea pentru utilizarea acestor site-uri  va apartine dumneavoastra.

CONTRIBUTII DE LA UTILIZATORI

Aociaţia Primul Pas nu are nici o obligatie cu privirea la informatiile publicate de utilizatori incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la site sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi ne-confidentiale.

Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Acceptati ca nici un comentariu trimis de dvs. catre acest site nu va afecta nici un drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura, nu va fi si nu va contine expresii sau materiale defaimatoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene sau nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale sau de afaceri catre o terta parte si nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. 

Sunteti de accord sa nu trimiteti nici o informatie personala (alta decat adresa de e-mail sau aliasul) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs pe acest site.

Sunteti de accord ca Aociaţia Primul Pas va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane fara nici o limitare, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea. Aociaţia Primul Pas va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informative, fara nici o compensatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate. 

MODIFICARI

Aociaţia Primul Pas isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

INCETAREA ACORDULUI

Puteti inceta prezentul accord in orice moment renuntand la utilizarea acestui site, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. Aociaţia Primul Pas poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs pe site, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea ternenilor si conditiilor prezentului Acord.