Teste de sarcină

   

   

  

Un test de sarcina este un instrument important și facil  de depistare precoce a sarcinii. 


Trebuie să știi că în timpul etapelor foarte timpurii ale sarcinii, embrionul format secretă un hormon specific, hCG (gonadotropină) care apare în urină. Testele de sarcină folosesc cea mai noua tehnologie pentru detectarea acestui hormon. Sensibilitatea acestei metode este mare, astfel testul poate descoperi sarcina foarte timpuriu, sapte zile după conceptie, aproximativ trei zile înainte de menstruaţia obişn`uită, iar procentajul de precizie este foarte ridicat.


Pentru unele femei poate fi foarte stresant să achiziționeze un test de sarcină și să-l facă acasă, iar pentru altele poate fi o dificultate din motive financiare. Indiferent de cauze, noi suntem alături de tine dacă dorești să-ți faci un test. Acesta durează doar câteva minute, este gratuit, iar rezultatul este confidenţial. Trebuie doar să vii cu o probă de urină recoltată imediat după trezire.

În cazul în care dorești să programezi un test de sarcină, așteptăm cu drag să ne contactezi.

    Contactează-ne pentru informaţii sau programare

          Scrie-ne dacă ai nevoie de suport sau de informaţii despre serviciile noastre!

De asemenea, ne poţi contatcta prin telefon la numărul 0232 277 901 sau la sediul nostru din Iaşi, Strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2


CONSILIERE ȘI SUPORT

Știm că e nevoie de curaj și tărie în realizarea primului pas pentru soluționarea unei situații de criză, dar pentru aceasta suntem aici, să îți oferim consiliere și suport.
 

SĂNĂTATEA FEMEII

Fie că este vorba de cea fizică sau mentală, sănătatea este un aspect esențial din viața fiecărui om, aspect căruia trebuie să îi acordăm o maximă importanță.
 

EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ

O educație sănătoasă a tinerilor contribuie la dezvoltarea întregii societăți, prin formarea unor adulți responsabili și a unor viitoare familii armonioase.
   
Map Data
Map data ©2016 Google
Map Data Map data ©2016 Google
Map data ©2016 Google
LocaLIZARE: Iaşi, strada Arhitect G.M. Cantacuzino nr.2 (fostă strada Crişan), la intersecţia cu strada Costache Negruzzi. Informaţii suplimentare  la tel: 0232 277 901